Het grootste aanbod kranten van Nederland
Haarlems Dagblad

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Haarlem en omstreken? Bij een abonnement op Het Haarlems Dagblad profiteert u van: 

  • Het laatste nieuws uit de regio rondom Haarlem
  • Het laatste binnenlandse en buitenlandse nieuws
Lees meer
Kies uw abonnement:

Bestel
28,80
9,95
Recensies
Gemiddelde score:
27 oktober 2015, Haarlem, Dhr. Luc Scholten


Leuk!
"Het Haarlems Dagblad is een goed regionaal blad met leuke nieuwtjes uit Haarlem en omstreken. Ik lees het met veel plezier en ik kan hem aan iedereen aanraden."
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Kranten.nl
Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kranten.nl en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,-.
Over Haarlems Dagblad

Met een abonnement op de krant het Haarlems Dagblad ontvangt u het laatste nieuws uit uw regio. Deze zeer complete regionale krant heeft veel aandacht voor regionale media, sport en cultuur. Als abonnee ontvangt u wekelijks de populaire bijlagen SPORT, UIT en GOED WONEN met het actuele nieuws over de huizenmarkt in Haarlem en omgeving. U ontvangt dit dagblad zes dagen per week. Woont u in Haarlem en omgeving? Neem dan nu een abonnement op het Haarlems Dagblad en profiteer van mooie kortingen!

Het Haarlems Dagblad verschijnt in Aalsmeerderbrug, Abbenes, Aerdenhout, Badhoevedorp, Beinsdorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, De Zilk, Driehuis, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisse, Lissebroek, Nieuw-Vennep, Noordwijkerhout, Overveen, Rijsenhout, Rozenburg, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam-West, Velsen, Velserbroek , Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, Zwaanshoek, Zwanenburg.