Het grootste aanbod kranten van Nederland
Leidsch Dagblad

Word nu abonnee en geniet van het Leidsch Dagblad: 

  • Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, maar ook het nieuws uit uw eigen regio!
  • De krant heeft naast het dagelijkse nieuws ook regelmatig speciale bijlagen en specials
Lees meer
Kies uw abonnement:

Bestel
28,80
9,95
Recensies
Gemiddelde score:
29 november 2016, Noordwijk, Dhr. C.A. Borst


Trouwe abonnee
"Wij lezen al ongeveer 50 jaar Het Leidsch Dagblad en willen niet anders. We lezen hem van A tot Z iedere morgen bij het ontbijt. Mijn man ook sinds zijn pensioen . Niet alleen om op de hoogte te blijven van het Wereld en Landelijk gebeuren, maar zeker ook in de regio. Ook maken we de puzzels. Mijn man de Sudoku en ik de kruiswoord. En onze bezorger verdiend een GROTE PLUIM voor het door weer en wind iedere dag op bijna de zelfde tijd (voor 7 uur) ligt hij netjes op de mat droog en wel. We zijn al 78 en 76 jaar oud, maar hopen hem nog lang te kunnen lezen. "
26 oktober 2015, Leiden, Dhr. Albert de Leur


Goed!
"Ik ben zeer tevreden met het Leidsch Dagblad. De krant bevat veel regionaal nieuws en is erg overzichtelijk. Ik heb nu altijd proefabonnementen gehad maar ik ben nu van plan een jaar abonnement te nemen!"
Schrijf ook een recensie en win!
Leuk dat u een recensie wilt schrijven. Met het schrijven van een recensie maakt u kans op een tijdschrift cadeaubon t.w.v. € 75,-.

Onderstaand vindt u enkele tips voor het schrijven van een goede recensie:

• Wat vindt u leuk aan het blad?
• Zou u het blad aanraden?
• Wat zou beter kunnen?

Heeft u daarnaast leuke aanvullingen, dan zijn die natuurlijk van harte welkom!

Vul uw gegevens in:
Man
Vrouw
Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Woonplaats*
Email*
Waardering
Onderwerp van uw recensie
Recensie
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden van Kranten.nl
Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief van Kranten.nl en maak kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,-.
Over Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad is een zeer complete regionale krant met veel aandacht voor (regionale) media, sport en cultuur. Met een abonnement op het blad Leidsch Dagblad ontvangt u wekelijks op maandag de populaire bijlagen SPORT, op donderdag UIT en op zaterdag GOED WONEN met daarin het actuele nieuws over de huizenmarkt in Leiden en omstreken. Als abonnee van het Leidsch Dagblad heeft u zes dagen per week de krant in de bus, toegang tot digitale versies van alle kranten en volledig toegang tot alle online (premium) artikelen. Ook op de hoogte blijven van het nieuws in Leiden en omgeving? Neem dan nu een abonnement op het Leidsch Dagblad.

Leidsch Dagblad verschijnt in: Aarlanderveen, Abbenes, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Buitenkaag, Burgerveen, De Kwakel, De Zilk, Haarlemmermeer, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Kaag en Braassem, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noordwijk, Noordwijkerhout, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijnwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Ter Aar, Teylingen, Uithoorn, Valkenburg, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Weteringbrug, Woubrugge, Zevenhoven, Zoeterwoude, Zwammerdam.