Wat vindt u het belangrijkste?

Landelijke krant
Regionale krant
6 dagen per week de krant in de bus
Op zaterdag de krant in de bus
Krant met korting
Krant met cadeauWat is uw postcode?

De Gelderlander is met ruim 120.000 abonnees de grootste en meest gelezen regio krant.

De krant brengt u elke ochtend een dagelijks overzicht boordevol internationaal, nationaal en regionaal nieuws. In het weekend vindt u de extra bijlage met onderwerpen als lifestyle, reizen, cultuur en uitgaan. Als abonnee kunt u zelfs gebruik maken van abonneekorting voor diverse evenementen.

Populairste aanbiedingen

De Gelderlander: het grootste regionale dagblad van Nederland

   (4)

Van maandag t/m zaterdag worden gemiddeld 165.000 kranten van de Gelderlander, op tabloidformaat, dagelijks verspreid in Gelderland en in kleine delen van Noord-Brabant, Utrecht en Limburg. U ontvangt als abonnee iedere week de bijlagen Sport, Publiek (kunst en cultuur), Ping! (materiële kant van het leven), Agenda, Wel & Wee (gezondheid) en een uitgebreide zaterdagbijlage bij uw krant.

Leuke extra's van De Gelderlander

&Magazine

Het &Magazine biedt de lezers van de Gelderlander op zaterdag extra achtergrondverhalen en trends. Deze zaterdagbijlage biedt veel inspiratie voor tijd met elkaar. Tijd om te lezen, om eropuit te gaan of om uitgebreid te koken met de recepten. De eigentijdse volkskranvormgeving en fotografie moedigt aan en inspireert om door te lezen en aan de slag te gaan.

De Gelderlander digitaal

Hoe ervaart Nederland De Gelderlander?

  10 / 10

Mevr. BCM Looijschilder | Westervoort | 28 oktober 2015

  • Ik raad De Gelderlander aan

Heerlijke krant

De Gelderlander is een heerlijke ochtendkrant. Alles wat je aan nieuws belangrijk vindt staat hier in. Het fijne is dat alles uit de regio er ook in staat. Gewoon een eerlijke, heerlijke krant die je graag leest.

  10 / 10

Mevr. y van Rosmalen | RIJSATERWOUDE | 28 oktober 2015

  • Ik raad De Gelderlander aan

deze krant is echt een toppie

ik weet nog heel goed dat mijn pa.altijd deze krant houd.ja ik kom uit nijmegen,en woon nu al heel lang in een dorp.ik was 4 jaar toen mijn pa deze krant al houd.mijn pa houd duifen.en op later leeft tijd wau wij ook wel eens die krant lezen.je je begrijp het wel.de krant lach dan in het duifen hok,dus geen krant voor ons.dus ging we na de groenstraat om als nog voor ons deze krant te kopen.maar die kant werd dus vedeelt tussen 5 persoontjes.ja ja de langen heet mijn pa in nijmegen.op een zaterdag ochten riep de buur man.zeg langen heb je de krant al??mag ik die even in zien.nu me pa zei daar op,van als je nu eens na de winkel ga.dan hoef je mijn krant dus niet.mijn kinders kopen hem nu ook zelf als ze hem willen.nu deze krant de Gelderlander was destijd dus iets belankrijk in ons gezin,hij ging dus van de een na de ander,maar de krant van pa die bleef in het duifen hok.mijn pa is er niet meer.en ieder een is uit nijmegen weg.maar ik zag dit sta.en moest weer denk aan toen.en daar van zeg ik dat deze krant een toppie is, omdat het een gezinskrant is.

  10 / 10

Dhr. Gert de Bree | Arnhem | 27 oktober 2015

  • Ik raad De Gelderlander aan

Het begin van mijn dag

Het begin van mijn dag is altijd het lezen van de Gelderlander. Ik ben nu al een lange tijd geabonneerd en ik lees het blad nog steeds met veel plezier. de Gelderlander bevat veel nieuws uit de regio Gelderland maar ook actueel Nederlands en wereld nieuws. Ik kan de Gelderlander aan iedereen aanraden die graag leest over zijn regio.

  10 / 10

Dhr. Berry de Vis | Velp | 26 oktober 2015

  • Ik raad De Gelderlander aan

Mijn regio

In de Gelderlander lees ik altijd veel nieuwtjes uit mijn regio. Aan elk artikel wordt veel aandacht besteed en de krant altijd actueel. Ik ben inmiddels al een paar jaar vaste abonnee en ik ben zeer tevreden. De Gelderlander kan ik aan iedereen aanraden die uit Gelderland om omgeving komt en graag het laatste regionale en nationale nieuws leest.