Wat vindt u het belangrijkste?

Landelijke krant
Regionale krant
6 dagen per week de krant in de bus
Op zaterdag de krant in de bus
Krant met korting
Krant met cadeauWat is uw postcode?

De eigentijdse, regionale nieuwsbron uit de regio's Deventer, Apeldoorn en Zwolle

De Stentor brengt elke ochtend het nieuws en verhalen vanuit de directe leefomgeving aan haar lezers. Met haar verschillende edities op tabloidformaat weet u dat u het belangrijkste nieuws uit uw regio in deze krant leest.

Populairste aanbiedingen

De Stentor brengt u het nieuws uit de Veluwe en IJssel

   (2)

Dagelijks heeft de Stentor 304.000 lezers in het gebied op en rond de Veluwe en de IJssel. Deze regio kenmerkt zich door haar rijke historie, natuurschoon en mooie dorpen en steden. De Stentor brengt op een frisse manier het nieuws dat dichtbij de mensen staat en een verbindende factor is voor alle inwoners, bedrijven en organisaties uit de regio. De krant straalt de trots uit die burgers, bestuurders, sport- en cultuurliefhebbers van jong en oud bij hun stad en streek voelen.

De Stentor lezers

56%
van de lezers is man
51%
van de lezers is tussen de 20 – 49 jaar
42%
van de lezers is hoogopgeleid
64%
van de lezers is de boodschapper in het huishouden

Leuke extra's van De Stentor

&Magazine

Het &Magazine biedt de lezers van de Stentor op zaterdag extra achtergrondverhalen en trends. Deze zaterdagbijlage biedt veel inspiratie voor tijd met elkaar. Tijd om te lezen, om eropuit te gaan of om uitgebreid te koken met de recepten. De eigentijdse vormgeving en fotografie moedigt aan en inspireert om door te lezen en aan de slag te gaan.

De Stentor digitaal

Hoe ervaart Nederland De Stentor?

  10 / 10

Dhr. Bert de Jong | Zwolle | 26 oktober 2015

  • Ik raad De Stentor aan

Overzichtelijk

De Stentor is een mooie en overzichtelijk krant met veel regionaal nieuws. Ik lees hem vaak bij het ontbijt en ben al jaren geabonneerd. Eerst had ik een proefabonnement en nu een jaarabonnement.

  8 / 10

Dhr. HG Harleman | Deventer | 26 oktober 2015

Verrast

Ik heb vandaag :5 juni 2015 voor het eerst een proefabbonnement voor de weekenden ontvangen en ben zeer verrast hoe prettiog het weekblad op mij overkwam. Het was zo prettig om het kleurrijke blad door te lezen ik werd er gewoon blij van en ontdekte wel dat dit week blad mij het meest fasineerde boven andere dagbladen uit. Een fijn weekblad om hierop een abbonnement te hebben,maar helaa ben ik niet bemiddeld om dit te doen omdat ik heb alleen mijn AOW en kan het niet veroorloven. Maar ik heb nu een abonnement aangevraagd om toch zeker 6 weken te kunnen genieten van elke dag de krant te mogen ontvangen en op mijn leeftijd ( 74 jaar ) en te lezen erg fijn om heel veel Deventer nieuws ook mee te krijgen. Dank voor deze mogelijkheid vr. gr. H.G.Harleman