Wat vindt u het belangrijkste?

Landelijke krant
Regionale krant
6 dagen per week de krant in de bus
Op zaterdag de krant in de bus
Krant met korting
Krant met cadeauWat is uw postcode?

Het Eindhovens Dagblad is een levendige krant die onmisbaar is in Zuidoost-Brabant.

Dit regionale dagblad bestaat al meer dan 100 jaar en kent de wensen van de inwoners als geen ander. Net als de regio, is het Eindhovens Dagblad een creatieve en innovatieve voorloper in journalistiek.

Populairste aanbiedingen

Eindhovens Dagblad: De mens staat centraal

   (4)

De mens staat centraal

Met het Eindhovens Dagblad blijft u dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Eindhoven en volgt u PSV, FC Eindhoven en Philips op de voet. U ontvangt ook het allerlaatste nieuws uit binnen- en buitenland. Afhankelijk van uw woonplaats, ontvangt u als abonnee een speciale editie en iedere zaterdag de dikke weekendkrant &Magazine.

Leuke extra's van Eindhovens Dagblad

&Magazine

Het magazine van Eindhovens Dagblad zorgt voor een goed begin van uw weekend! Als abonnee geniet u iedere zaterdag, samen met het ED, van nog meer nieuws met interessante achtergrondverhalen en trends. Het is een inspirerend en stijlvol magazine met rijke fotografie en speelse vormgeving.

Eindhovens Dagblad digitaal

Hoe ervaart Nederland Eindhovens Dagblad?

  2 / 10

Dhr. J.A.A. van de Donk | Geldrop | 09 januari 2017

eindhovens dagblad

Ik heb nu al vele jaren eindhovens dagblad en de bezorging ging wel eens ooit fout, maar de laatste maanden komt de krant niet of ruim te laat, dus niet om 7:00uur maar om 8:30. Ik heb verscheidene klachten ingediend, maar geen verbetering, dus ga de krant opzeggen. Wat een ellende.

  10 / 10

Dhr. Sara de Kok | Eindhoven | 27 oktober 2015

  • Ik raad Eindhovens Dagblad aan

Goed dagblad

Ben al een tijdje geabonneerd op het Eindhovens Dagblad en ik lees het altijd met veel plezier. Het leuke van de krant is dat ik regionaal nieuws en nationaal nieuws kan lezen. Zo ben ik dus op de hoogte van alles wat er in mijn buurt gebeurt! Ga zo door ED!

  10 / 10

Mevr. Betty Brouwer | Eindhoven | 27 oktober 2015

  • Ik raad Eindhovens Dagblad aan

Prima

Het Eindhovens Dagblad is een zeer fijne krant die ik graag lees. Ik kom alles te weten over mijn regio, Nederland en de wereld.

  10 / 10

Mevr. Loes de Poes | Eindhoven | 26 oktober 2015

  • Ik raad Eindhovens Dagblad aan

Eindhoven

Ik woon nu ongeveer 5 jaar in Eindhoven en ik ben altijd gewend geweest de krant te lezen. Dus toen ik in Eindhoven kwam wonen nam ik natuurlijk een abonnement op het Eindhovens Dagblad. Ik vind de krant helemaal top en ik ben zeer te spreken over de bezorging. Ik zou eigenlijk niks kunnen bedenken wat beter kan dus ga zo door Eindhovens Dagblad!